Margit Hammerstad Plastisk kirurgi

Kosmetiske behandlinger

Behandling med injeksjon eller laser.

Sliter du med slapp hud på armer og lår?

Fett kan fjernes og huden kan strammes opp ved plastisk operasjon.

Medisinsk injeksjonsbehandling (rynkebehandling)

Lammer muskulatur som lager rynker. Virkningen kommer etter 4-5 dager og varer i 3-6 måneder.

Kjemisk peeling/laserbehandling av rynker og arr

Det brukes fruktsyre, A-vitaminsyre eller trichloreddiksyre. Dette reduserer rynker og brunlig pigmentering og gir en lett hudforbedring. Laserbehandling med CO2-fraksjonert laser gir tydelig og varig hudforbedring, fjerner eller reduserer rynker og arr og blekner brune pigmenteringer/flekker. 

Denne behandlingen etterlater et overflatisk sår, som leges i løpet av 1 til 2 uker. Man blir i varierende grad rød etterpå, dette kan vare i 1 til 4 måneder og kan sminkes bort. Man bør ikke sole seg før det har gått 6 måneder eller bruke solblokker.

Filler injeksjonsbehandling (rynkebehandling)

Syntetisk hyaluronsyre sprøytes under rynker for å glatte disse ut. Det inneholder hyaluronsyre, som også finnes naturlig i kroppen, og nedbrytes med forskjellig hastighet hos den enkelte. Virkningen kan ses med en gang og varer fra 6 måneder opptil 18 måneder.

Margit Hammerstad utfører også forskjellige peelinger for hudforbedring, som:

Scleroterapi

Behandling av sprengte blodkar på bena ved injeksjon (innsprøyting) av et legemiddel.

Vi har også et rikelig sortiment av medisinske kremer fra Z0 Obagi, ZO medical og ZO skin Health.

Laserbehandling

Vi tilbyr markedets mest moderne teknologi innen laserbehandlinger. Med Fraksjonert CO2 fra Quanta Systems kan vi effektivt behandle dype rynker og en rekke andre hudtilstander.

Laser er en lysbehandling hvor laserstrålen treffer huden og varmer opp området som treffes. Avhengig av styrke på lyset kan vi helt presist behandle en rekke hudrelaterte problemer. Varmeeffekten av laseren vil stramme opp huden og stimulere til ny dannelse av kollagen og elastin, en CO2-fraksjonell laserbehandling vil gi et godt og langvarig resultat.

Behandlingsområder:

Komplikasjoner ved laserbehandling

Huden kan i sjeldne tilfeller tilhele med mindre pigment enn før (hypopigmentering, avbleking) og visse hudtyper kan få for mye pigment (hyperpigmentering) og i veldig sjeldne tilfeller kan det oppstå arrvev.